agi's blog

KTKaccount registration

Submitted by agi on Thu, 06/27/2013 - 21:41

The Karman Todor Kollegium Account (KTKaccount) is a locally used account to register to the dormitory services. You can get Internet access, a fitness pass or bookmark a community room for events with this account. To register, do the following steps:

Internet regisztráció KTKaccount segítségével

Submitted by agi on Thu, 03/21/2013 - 22:03

A regisztrációt  meg a netreg.ktk.bme.hu oldalon tudjátok megkezdeni, fizetni a bmejegy.hu oldalon tudtok majd. Fizetés előtt legyen regisztrált ktkaccountod, valamint figyelj oda, hogy a megfelelő tételt vedd meg. Aki az előző félévben nem fizetett elő netre és nem készített még KTKaccot, az a ktkaccount.ktk.bme.hu oldalon teheti ezt meg, kerüljétek a duplikált regeket.

Vasárnapi netkiesés

Submitted by agi on Wed, 05/30/2012 - 14:08

Június 3-án vasárnap 8-tól 17 óráig áramszünet lesz az AE, ÉL, Hő, R, Z épületekben az elektromos energia ellátását biztosító kapcsolóterek éves karbantartása miatt.

Az áramszünet miatt kiesés várható az alábbi helyszínek hálózati kapcsolatában:

AE, ÉL, H, Hő, R, T, Z épületek
Bercsényi, Kármán, Schönherz, Tétény, Wigner kollégiumok

Az R épületi gépteremben működő gépeket a TIO áramszünet előtt (szombat este vagy vasárnap reggel) lekapcsolja, ezért nem fognak működni a központi szolgáltatások, többek közt az lábbiak sem:

7. emeleti szolgáltatás kiesés

Submitted by agi on Thu, 05/24/2012 - 00:00

A 7. emeleten délután 1-től kiesés várható, mivel ki kell cserélnünk a szinten lévő switchet és kábeleket. A kiesés időtartama 1-2 óra lesz. Ha valakinek ebben az időben elhalaszthatatlanul fontos dolga lenne a neten, azt jelezze. Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Pages

Subscribe to RSS - agi's blog