Számtech tagfelvétel

Tagfelvétel 2017 ősz

Internet regisztráció a 2017/18/I félévre

Kedves Kollégisták!

C konzultáció 2017/18/I

A Szakosztály minden hétfőn 18h-tól C/C++ és C# konzultációt tart az első emeleti társalgóban a 2017/18 őszi félévben is.

Ha bármi kérdésed van, várunk!

Internet regisztráció a 2016/17/3 időszakra

Kedves Kollégisták!

KTKAccount Management

Kedves közösségvezető!

Mint ahogy azt a kozvez listán már olvashattad, szeretnénk a KTKAccount rendszert újabb funkciókkal gazdagítani, amivel remélhetőleg időt és energiát spórolunk mindenki számára. Ahogy feltöltésre kerülnek az új funkciók, folyamatosan kiegészítjük az alábbi leírást is. Kérlek tartsd szem előtt, hogy az oldal a fejlesztések alatt tesztüzemben működik, és ha van építő jellegű hozzászólásod, javaslatod, akkor ne habozz megosztani velünk!

 

Az oldal elérése

Szobai WiFi beállítása

 Saját wifit elhelyezhetsz a szobádban, de csak külön eszközzel (WIFI AP, megfelelően konfigurált router) van erre lehetőség, számítógép, mobiltelefon, tablet, internetét szoftveresen wifin keresztül tilos megosztani! A következőket kell tenned:

Hálózat Használati Szabályzat

Alulírott kijelentem, hogy az alábbi pontokat betartom és a hálózati regisztrációkor megadott adataim megfelelnek a valóságnak, személyi adataim változása esetén 8 napon belül jelzem azt a Szakosztálynak. 

Szintfelelősök

Kedves Kollégisták!

Szintfelelősök az őszi félévben

GYIK

-Mi az a ticket?

A ticket, magyar fordításban “hibabejelentő jegy” egy széles körben használt módszer a problémák jelentésére. Egy felhasználói hatókörön kívüleső problémában hibajegy feladásával lehet kérni a munkatársak segítségét. Az egyik alapvető szabály, hogy egy hibának egy jegyet illik nyitni, a fejleményeket pedig az alatt megvitatni. A KTKSzSz hibabejelentéseit a support.ktk.bme.hu oldalon tehetitek meg.

 

-Nincs netkábel a szobámban

Vírus fenyegetés

Kedves Kollégisták!

Pages

Subscribe to Számítástechnikai Szakosztály RSS