Internet regisztráció a 2016/17/3 időszakra

Submitted by bartos on Wed, 06/28/2017 - 02:40

Kedves Kollégisták!

Internet regisztráció nyárra
A nyári internetre a regisztrációs időszakot 2017.06.28. 22:00-kor nyitjuk meg, ekkortól végezhetitek el a nyárra érvényes regisztrációtokat a csak a kármános hálózatból elérhető https://netreg.ktk.bme.hu oldalon keresztül. A művelet elvégzésének ajánlott határideje 2017.07.03. 23:59, ugyanis ezután csak annak lesz internet elérése aki a megadott (szerdai) időpont utáni befejezett regisztrációval rendelkezik. 
Természetesen aki valamilyen okból kifolyólag a megadott időpont után tudja csak elvégezni a fent említett műveletet, az belső hálózatról azt követően is eléri az oldalt ahol pótolhatja azt.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a regisztrációs időszak megnyitása illetve az általatok végzett regisztráció körüli időpontokban esetlegesen kisebb kimaradások előfordulhatnak személyenként, ezekért türelmeteket kérjük.
Tájékoztatunk benneteket, hogy a regisztrációt követően a teljes értékű internet szolgáltatás várhatóan 1,5 órán belül lesz elérhető, amennyiben mégsem, akkor érdemes lehet egy kábel kihúzást (majd visszadugást) megtenni, esetleg újraindítani a gépeteket.

Szobai WiFi-k használata
A nyári időszakban is lesz lehetőség a regisztrált eszközök WiFi-n keresztüli használatára csütörtöktől. Ennek menetéről itt olvashattok részletesen: https://ktkszsz.ktk.bme.hu/node/139/

Felhívjuk az új és a régebbi kollégisták figyelmét is továbbá, hogy a hálózatra csatlakoztatott eszközök vírusmentességéért ti feleltek, így melegen ajánlott az esetleges rendszerfrissítéseket ütemezetten telepíteni, és időről-időre vírusellenőrzést futtatni.

 

Üdvözlettel:
Számtech Szakosztály