Internet regisztráció KTKaccount segítségével

Beküldte agi - cs, 03/21/2013 - 22:03

A regisztrációt  meg a netreg.ktk.bme.hu oldalon tudjátok megkezdeni, fizetni a bmejegy.hu oldalon tudtok majd. Fizetés előtt legyen regisztrált ktkaccountod, valamint figyelj oda, hogy a megfelelő tételt vedd meg. Aki az előző félévben nem fizetett elő netre és nem készített még KTKaccot, az a ktkaccount.ktk.bme.hu oldalon teheti ezt meg, kerüljétek a duplikált regeket. A ktk.bme.hu-s oldalak csak egyetemi hálózaton belülről elérhetők el.

A netreg.ktk.bme.hu oldalon történő netregisztráció során fontos, hogy aki előző évben is regelt, az a saját KTKaccountjával tud bejelentkezni a rendszerbe. Tudtok új jelszót igényelni a ktkaccotokhoz, ha elfelejtettétek a régit, a regisztráció a tavalyihoz képest egyszerűbb lett, nem kell semmilyen papírt feltöltenetek. Ha kérdésetek van azt a support.ktk.bme.hu oldalon jelezzétek kérlek!
Továbbá nagyon fontos, hogy a kolinet.bme.hu oldalon fogjátok elfogadni a hálózathasználati feltételeket mint egy sima ászf-et. Figyelem, ezután olyan ügyvéd által is elfogadott és jogilag teljesen megfelelő feltételeket fogtok kapni, ami miatt probléma esetén (például illegális tartalmak letöltése miatt, ha felkeres minket a rendőrség) büntetőjogi felelősséggel tartoztok! Mindenki felel a saját frogalmáért!

Üdv,
KTKSzSz