Internet fizetés és regisztráció 2017/18 nyár

Beküldte admin - p, 06/29/2018 - 01:43

Internet regisztráció és fizetés
A nyári időszakra az internet regisztrációt a (csak a kollégiumi hálózatról elérhető) https://netreg.ktk.bme.hu oldalon 2018.06.28. 12:00-tól végezhetitek el. Ugyanettől az időponttól lehetőség nyílik mind a júliusi mind az augusztusi hálózati díj befizetésére a https://www.bmejegy.hu oldalon keresztül. Mindkettő művelet elvégzésének határideje 2018.07.08., ezután megszűnik azoknak a hálózati hozzáférése, akik nem regisztráltak vagy fizettek. Természetesen azok, akik nem tudják elvégezni a fent megjelölt határidőig valamelyik lépést, a megadott időpont után is megtehetik ezeket, csak a fizetés illetve a regisztráció átfutásáig nem lesz internet hozzáférésük.
Az új féléves fizetések és regisztrációk előre láthatólag 2018.07.01-től lépnek érvénybe.
Nyáron is lesz lehetőség többedik eszközre internet vásárlásra az elsővel azonos áron, ugyanakkor ez esetben nem tudunk további fali aljzatot biztosítani, hanem a többedik eszköz (Pl.: telefon) saját szobai WiFi-vel lesz csak párhuzamosan használható. Többedik hoszt vásárlása esetén kérünk titeket, hogy a https://support.ktk.bme.hu oldalon kérdezzetek utána, hogy fennáll-e még a lehetőség (mivel a kollégium IP tartománya véges).
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy július és augusztus hónapokban nem lesz alapszintű szolgáltatás nyújtva, az csak félévközi időben érhető el.
Tájékoztatunk továbbá benneteket, hogy a fent megjelölt időpontok nagyjából egy órás környezetében, illetve az általatok végzett regisztráció körüli időszakokban esetlegesen kisebb kimaradások előfordulhatnak személyenként, ezekért türelmeteket kérjük!

Szobai WiFi-k használata
A nyári időszakban is lesz lehetőség a regisztrált eszközök WiFi-n keresztüli használatára, ezek bejelentésére 2018.07.01-től van lehetőség, az előző féléves bejelentések érvényessége pedig 2018.07.08. Ennek menetéről itt olvashattok részletesen: https://ktkszsz.ktk.bme.hu/node/139/
Amennyiben csak WiFi-n keresztül éritek el a hálózatot, és a hét végén a regisztrációt illetve a fizetést nem tudjátok elintézni, és ezt követően ebből problémátok adódna, úgy keressetek minket bizalommal!

Segítő linkek:

GYIK
https://ktkszsz.ktk.bme.hu/node/134/

Ha a fentiekben nem találtok megoldást a problémátokra:
https://support.ktk.bme.hu/

Szabályzat
https://ktkszsz.ktk.bme.hu/node/138/